Przełącznik regulacji lusterek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marcozoltar
    Classic
    • 2013
    • 3

Zamieszczone przez mati160
    a nowa kura ladnie sie wkomponowała w całość :diabelski_usmiech
    na żywo lepiej wygląda :diabelski_usmiech
    witam skodowiczów
  • smalczyk14
    Classic
    • 2012
    • 13

Witam
    Niechcący zepsułem mój przełącznik regulujący lusterka. Szukałem wszędzie takiego, jaki miałem wcześniej, ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć. Czytałem na forum, że mogą być inne, ale chciałem mieć taki sam jak wcześniej, bo gdy finanse pozwolą zamienić na nowszy model octavii to tą zamierzam sprzedać i chciałbym, aby wszystko było książkowo.
    Czy może Wy macie jakiś na zbyciu? byłbym wdzięczny za pomoc.
    Chodzi mi o taki:
    Załączone pliki

Komentarz

• dominik9420
      L&K
      • 2012
      • 1136

Myślę, że nikt raczej się nie dowie, że był inny
      Te nowsze z oznaczeniem L, O, R działają tak samo jak ten.
      Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
      Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
      Pozdrawiam i Szerokości!
      Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
      http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• krisoctav
        Rider
        • 2008
        • 417

po pierwsze masz z tyłu numer vag 1j0 itd dzwonisz do serwisu jaka cena jeśli zabójcza to allegro a i tak używa się to sporadycznie a kupujący nie będzie chyba tego sprawdzał bardziej przebieg i zużycie wew i zew auta a jak co to mówisz że nie wiesz dlaczego nie działa i już

Komentarz

• poler654
          Drive
          • 2012
          • 50

ja swoj tez mialem urwany ale naprawilem ;-) jak chcesz i mozesz to podeslij mi zdjecia jak ci sie rozwalil to moze bede mogl pomoc ;-)

Komentarz

• dominik9420
            L&K
            • 2012
            • 1136

Zamieszczone przez krisoctav
            jak co to mówisz że nie wiesz dlaczego nie działa i już
            Ja w swoim życiu (krótkim, bo krótkim ) nigdy nie wpadłem na pomysł, żeby sprawdzić przełącznik od lusterek... a nie chwaląc się, bardzo dużo sprawdzałem samochodów do kupienia i jakoś◘ nigdy nie wpadłem na taki pomysł :szeroki_usmiech
            Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
            Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
            Pozdrawiam i Szerokości!
            Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
            http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• bobobudowniczy
              Classic
              • 2012
              • 2

Witam. To mój pierwszy post na forum więc jeśli przeoczyłem temat powitalny zaraz się tam pojawię. Odkopuje temat bo stała się przykra sprawa. Ułamał mi se grzybek do regulacji lusterek w O1. nowy moduł już do mnie jedzie i nie wiem jak się zabrać do jego wymiany. Nie chciałbym rozkręcać całych drzwi jeśli jest jakiś magiczny sposób na szybkie wyjęcie sterownika. Szukałem w internecie ale nie znalazłem żadnego poradnika jak to zrobić więc może Wy mi pomożecie.

Komentarz

• Artur73
                Drive
                • 2007
                • 82

Wymiana jest prosta, podważ delikatnie płaskim wkrętakiem od strony klamki i pociągnij do siebie, następnie odepnij wtyczkę. Regulator lusterek jest na zatrzaskach, w celu odpięcia wtyczki trzeba nacisnąć wypustkę blokady. Montaż natomiast to założenie wtyczki i zatrzaśnięcie i po robocie, całość góra 5 minut.

Komentarz

Pracuję...